Меню

За нас

Онлайн магазинът ttmarket.bg е собственост на ДЕВАЛИ ООД, BG201236906, Русе, ул. Орлово Гнездо 1А, МОЛ Тихомир Тиханов.

Девали ООД, притежава 5 магазина за битова химия, козметика и парфюмерия на територията на гр. Русе, като първият е отворен през 2010год, а от 2018 год. Отвори и онлайн магазин за клиентите си от други градове.

Отличителна черта на нашите магазини е огромното разнообразие на стоки от целия Европейски съюз, като основно сме съсредоточили вносните ни стоки от Италия, Великобритания, Германия, Испания, Унгария, Франция , Белгия и Нидерландия. Освен това ние не работим с доказани брандове и зареждаме големи количества, което ни дава възможността да ви предлагаме всички продукти на ексклузивно ниски цени.

Така, вместо да търсите качествена козметика и битова химия в чуждестранни онлайн сайтове, вие може да я закупите директно от физическите ни магазини или онлайн от https://ttmarket.bg/ !

Избраните продукти пристигат при вас бързо, лесно и удобно, като ви спестяваме нерви, време и пари.

При нас можете да намерите всички световноизвестни топ марки в сферата на козметика и битова химия.

Сред най-продаваните ни артикули са продуктите от следните марки: Dash, Dixan, Skip, OMO, Coral, Weisse Riese, Perlana, Lenor, Chante Claire, Quasar, SANO, Proraso, Neutrogena, Palmers, Loreal, Diadermine, Dettol, Sagrotan, Nivea, Tressemme, Viakal, Frosch и други.

 Ако не виждате вашия любим продукт в нашия онлайн магазин, ПИШЕТЕ НИ, тъй като във физическите си магазини поддържаме в пъти по-голям асортимент, който не е качен в онлайн магазинът ни.

Защото Вие го заслужавате, а Ние можем да ви го доставим!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки